Прочитајте повеќе за нашата компанија

За нас

Бидете дел од единствената веб продавница
за професионална и високо квалитетна опрема наменета
за екстремни и надворешни спортови!

За нас

ЛОТУС Д.О.О.Е.Л

Фирмата ЛОТУС Дооел со досегашното 25 годишно искуство на 
Пазарот со Лична Заштитна Опрема, со гордост  Ви го претставува вебшоп EXTREM  кој  опфаќа широка палета на Спортска Облека  со врвен Квалитет од Чешката Фирма CANIS  (CXS).

Во нашата Понуда ќе најдете облека, обувки и опрема по ваш вкус,  за сите ваши Спортски и Аутдоор активности.
Од лежерни колекции за прошетки, возење велосипед, вежбање, 
кампување до поспецијализирани артикли и опрема за сериозни
активности во 
планински услови. 

Производите на CANIS  (CXS) се познати и признати по својот квалитет Ширум Европскиот Пазар, па така и кај нас се веќе прифатени од Голем број на Задоволни Корисници                          

Добредојдовте во светот на Спортот и здравиот начин на живот, 
Во правец кон нови предизвици и незаборавни авантури. 

 

 

Задоволството е наше,  да ја добиеме  Довербата ваша